Over Mindset, (Financieel) Vermogen en Ontwikkeling

Je hebt vermogen, je hebt alles voor elkaar en alles staat op zijn juiste plek. Tegelijkertijd zit je te wachten op een doorbraak, op richting en betekenis. De buitenwereld van geld en goed voelt als een andere wereld dan de binnenwereld van je hart, je mind.  Je mist de bezieling. Hoe zorg je ervoor dat je hoofd en je hart weer op dezelfde lijn komen te zitten?

Welke stappen in een veranderproces zijn nodig om ervoor te zorgen dat je geld stroomt in de richting van wat voor jou waardevol is in je leven?

Onderwerp:
Deze workshop gaat over karakterstructuren en een bestaande veranderfilosofie waar vanuit ik financiële advisering benader, namelijk die van het ‘Waarderend Onderzoeken’. Bij het Waarderend onderzoeken staat ‘anders kijken en doen’ centraal en dát is essentieel voor ontwikkeling en keuzes maken. In deze workshop maken jullie kennis met een aantal principes die ten grondslag liggen aan het Waarderend Onderzoeken. Deze principes helpen om uit je automatische piloot of patroon- denken te raken. Resultaat daarvan is dat je bewust richting kiest. Deze principes spreken je creatieve brein aan, waardoor je ook echt tot vernieuwing kan komen.

In samenwerking met Sandra Niezink, expert op het gebied van de mind-body connectie bied ik deze inspirerende avond aan.

Welkom!
Gertjan Brouwer

 

Datum en tijd:
27 mei 2020
 20:00 uur
Inloop vanaf 19.30 uur. Uitloop/hapje/drankje vanaf 22.00

Locatie:
Ikonenmuseum, Buitennieuwstraat 2, 8261 AV Kampen

Doelgroep:    
Vermogende particulieren en gevestigde ondernemers.

Kosten:
€ 50 pp. Neem introducees gratis mee. Twee introducees? Zelf ook gratis.

Aanmelden