Uw nalatenschap:
precies ingevuld zoals u dat wenst

Veel ouderen lopen rond met vragen over persoonlijke financiën in relatie tot hun nalatenschap. Gertjan Brouwer van Passieva kan als financieel adviseur helpen bij het vinden van antwoorden. Als RegisterExecuteur kan hij bovendien uw testament of levenstestament invullen en het vastleggen ervan bij de notaris begeleiden. Als executeur-testamentair kan hij zorgdragen voor de afwikkeling. Precies zoals u die wenst.

Wat is een RegisterExecuteur?

De Registerexecuteur helpt bij het opstellen van uw (levens)testament en krijgt uw volmacht voor de afwikkeling van uw nalatenschap. De RegisterExecuteur is opgenomen in het register en voldoet aan de waarborgen die zijn verbonden aan de RegisterExecuteur. Meer informatie vindt u op www.nabestaandenontzorgen.nl.

Passieva kijkt verder dan de erfenis alleen

Bij het bespreken van een nalatenschap en opstellen van een (levens)testament gaat het om veel meer dan de overdracht van vermogen op een volgende generatie. Er komen vaak vragen rondom verlies van regie of overlijden aan de orde. Gertjan Brouwer van Passieva gaat het gesprek over deze tere onderwerpen met u aan en begeleidt uw zoektocht naar alle aspecten van uw financiële leven én financiële overlijden. Met als doel stappen zetten om uw nalatenschap goed te regelen en problemen te voorkomen.

Vrijblijvend in gesprek over de kansen van uw vermogen?

Vul het formulier hieronder in en we maken een afspraak voor een kennismaking.