Gert Jan Brouwer, spreker over vermogen en onvermogen

De zachte kant van geld en bezittingen (maar géén zweverig verhaal)

U zoekt een prikkelende spreker voor een netwerksessie of andere bijeenkomst? Welk vermogensthema u ook wilt behandelen en hoeveel tijd er ook beschikbaar is: Gert Jan Brouwer houdt uw gasten en relaties graag een spiegel voor. Zijn thema is telkens de keerzijde van vermogen, zeg maar de zachte kant van geld en bezittingen.

Verwacht dus geen uiteenzetting over vermogensplannen, vermogensbeheer en financiële constructies. Vertrekpunt van Gert Jan Brouwer is steeds de vraag: wat is uw doel met geld en bezittingen? Hoe kunnen deze waarde creëren voor uzelf, uw naasten en de wereld om ons heen?

Vermogen in verbinding brengen met persoonlijke drijfveren en idealen. Dat is wat Gert Jan Brouwer bespreekt tijdens zijn interactieve lezingen, presentaties en workshops. Een zweverig verhaal? Zeker niet, uw gasten en relaties krijgen een zeer concrete en een tikje confronterende spiegel voorgehouden.

Goed om te weten: iedere presentatie of lezing is maatwerk en wordt samen met u samengesteld. Ook als u een specifiek thema wilt behandelen: Gert Jan Brouwer geeft er een zinvolle invulling aan.

Bijeenkomst plannen? Vul het formulier hieronder in of neem contact op.

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op. Geheel vrijblijvend vanzelfsprekend.